0721798171 | 0354800877 | 0254749998
contact@corviniana.ro

Despre noi

Descoperă Vila Corviniana - un loc cu adevărat special, construit pe meleaguri istorice.

HOTEL & RESTAURANT

Corviniana

Așezată în sud-vestul Transilvaniei, la poalele munților împăduriți, un loc de poveste te așteaptă să-i calci pragul. Fie că ești în vizită la Castelul Corvinilor sau poate doar în trecere prin zonă, Vila Corviniana te îmbie la relaxare și ospăț, așa cum doar transilvănenii inimoși știu să o facă. Hai și tu în acest loc de poveste și promitem să te încântăm prin atmosfera primitoare și răsfățul culinar, toate pregătite din suflet pentru tine.

Piatra de temelie am zidit-o în 2002. De atunci și până astăzi, Corviniana continuă să crească atât ca spațiu, cât și ca servicii pentru oaspeții noștri. Dacă la început am oferit doar bunătăți tradițional-transilvănene, iată că din 2013 găzduim și turiști sub acoperisul nostru, dornici să poposească peste noapte. De atât de mulții ani ne ocupăm de ospitalitate, încât am format o adevărată familie aici, loc în care te poți simți cu adevărat ca acasă.

Ce este totuși, Corviniana? Ea nu este o simplă locație pe care să o zărești în treacăt. Ne-am dorit să fie una de la care să nu-ți poți lua ochii.
Fiind amenajată într-un stil clasic-medieval, cu accente moderne, dar și vintage, camerele atent pregatite de echipa noastra îți oferă sentimentul intimității de care ai nevoie. Cu mâncare pentru cele mai sofisticate gusturi, restaurantul nostru îți pune la dispoziție preparate cu denumiri specifice, precum Platoul Cavaleresc sau Deliciul Prințesei, pentru că vrem să te simți special la noi. Cireasa de pe tort este faimosul vin al Corvinilor despre care legenda spune că a fost băut de către meseni la nunta regelui Matei Corvin și care este nelipsit din meniul unui ospăț cum se cuvine.

Distracția și veselia nu stau departe de noi, așa că poți oricând să organizezi o nuntă, un botez, o zi de naștere sau o ieșire cu colegii de munca. Unii îl numesc “team building”. Te găzduim și te primim ca la noi acasă, dar mai ales, te ajutăm să-ți construiești petrecerea mult dorită, astfel încât să nu ne uiți niciodată.

Hunedoara este o zonă istorică plină de obiective turistice. La noi te poți bucura de o plimbare cu bicicleta sau trotineta electrică, de seri tematice, dar și de jocuri de societate, alături de prieteni și familie. Te încurajăm să vii și să descoperi orice obiectiv turistic care îți face cu ochiul. Îți recomandăm să vizitezi Castelul Corvinilor, Cetatea Devei, Muzeul Trenulețelor, Sarmizegetusa Regia și multe alte împrejurimi de poveste despre care găsești mai multe informații la recepția noastra.

O EXPERINȚĂ UNICĂ

În Hundeoara

20

LOCURI DE CAZARE

190

LOCURI ÎN RESTAURANT

100

LOCURI PE TERASA

40

LOCURI PENTRU CONFERINȚE

Ce spun clienții noștri

Șederea a fost excelentă! Locația este la 5-10 minute de mers pe jos de castel. Mâncarea a fost excelentă, porțiile sunt destul de generoase, cu o varietate pentru toate gusturile, inclusiv vegetariene. Personalul este excelent. Cu siguranță vom alege aceeași locație când revenim în Hunedoara. - Radu Sorin Cotoc

Nu ne.am așteptat să fie atât de confortabil. Bineînțeles pe primul loc rămâne personalul. Camera călduroasă si plăcută. Micul dejun delicios si proaspăt! Cu drag ma voi întoarce si le voi recomanda si cunoștințelor! Felicitări! - Costina-Iulia Palade

Foarte curat, liniștit, personal amabil. Cazarea s-a făcut imediat. Situat foarte aproape de Castelul Corvinilor, am primit și o lista cu celelalte obiective turistice din zona. Mâncarea la restaurant foarte buna. Recomand! - Marius Hoha