0721798171 | 0354800877 | 0254749998
contact@corviniana.ro

Sc Corviniana Srl  a fost beneficiarul proiectului ”Dezvoltarea calitatii serviciilor  turistice prin extinderea  capacitatii  de cazare  prin etajare corp cladire -amenajare unitate de primire turistica tip vila”  proiect finantat POR 2014-2020  reusind prin acest proiect,  care s-a implementat in perioada 2017-2020, sa etajeze si sa doteze jumatatea a doua a cladirii, marind astfel  numarul locurilor de cazare, dotate la  un nivel  de clasificare de 4 stele, asigurand resurse regenerabile, a energiei solare si deasemenea a crescut numarul locurilor de munca necesare desfasurarii activitatii fata de cele existente deja.

”Prin proiect s-a  extins capacitatea de cazare prin  etajarea  corpului de cladire din proximitatea Vilei Corviniana,  situata la 300 m de Castelul Corvinilor, si amenajarea unei capacitati de cazare cu 12 camere, clasificate 4 stele, dotarea acesteia cu echipamente moderne, eficiente din punct de vedere energetic, care pentru prepararea apei calde menajere si pentru iluminatul exterior folosesc energia regenerabila.

Pentru persoanele cu dizabilitati s-au creat facilitati de acces, iar una dintre camere este destinata acestora.”

 

Hotel Restaurant Corviniana

Situat in Centrul Vechi al Hunedoarei la 300m de CastelulCorvinilor, ofera turistilor cazare si masa intr-un ambient  de poveste  classic-medieval.

Hotelul  Corviniana    4 **** detine 19 camere duble si un apartament, dotate cu baie proprie, aer conditionat, minibar, receptie 24/24, loc de relaxare, terasa  in curtea interioara, de asemenea hotelul are ferestrele cu vedere la impozantul Castel al Corvinilor sau catre Catedrala veche Constantin si Elena din centrul vechi. Sub ferestrele hotelului curge Raul Cerna.

Restaurantul Corviniana  detine o capacitate de 200 locuri  in patru saloane special decorate si va asteapta  sa va delectati cu savuroasele sale preparate culinare traditionale si internationale, pregatite de maestrii nostrii bucatari la un inalt nivel calitativ respectand toate normele de igiena De asemenea oferim servicii de CATERING la  corporatii  si  persoane fizice.

Serviciile turistice se pot achita numerar,cu card bancar  si cu tichete de vacanta.