0721798171 | 0354800877 | 0254749998
contact@corviniana.ro

Utilizare

https://corviniana.ro este operata de CORVINIANA SRL. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, vizitatorul confirma ca a citit, a inteles si accepta in totalitate urmatorii termeni si conditii de utilizare site. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand fara o notificare in prealabil. Vizitatorul site-ului este rugat sa reciteasca aceasta pagina in mod regulat, iar accesul continuu sau utilizarea acestui site dovedeste ca vizitatorul este de acord cu aceste schimbari.

Confidentialitate

Corviniana recunoaste si garanteaza in conditiile legii (Legea 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale) importanta protejarii confidentialitatii informatiilor colectate de la vizitatori. Intentia Corviniana este sa asigure un echilibru intre interesele legitime privind colectarea si utilizarea informatiilor primite de la sau despre vizitatori, in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale. Toate informatiile care pot identifica personal vizitatorul, precum si cele care nu-l pot identifica direct (gasite si sub denumirea de “cookies”) pe care le colectam, indiferent daca sunt furnizate voluntar sau colectate automat de la vizitator, pot fi utilizate doar pentru scopurile noastre interne de marketing.

Rezervari

Va rugam sa respectati cu strictete aceste urmatoare reguli de ordine interioara:

– fumatul este interzis in interiorul hotelului;
– interzis accesul la bucatarie;
– interzis consumul bauturilor si al alimentelor aduse din afara pensiunii;
– interzisa aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere;
– interzis excesul de bauturi, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in exterior, sau la ore care deranjeaza ceilalti turisti cazati.
– interzis accesul cu animale de companie de orice fel;

In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament Corviniana isi rezerva dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia.

Drepturile de proprietate intelectuala

Corviniana este protejata prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. In lipsa altor specificatii, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, logo si toate celalalte materiale produse pentru si cu ajutorul acestui site apartin exclusiv Corviniana. Corvinianaisi rezerva drepturile privind cele mentionate mai sus si ne vom exercita la nevoie aceste drepturi in cadrul permis de legislatia in vigoare.

Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo marca comerciala Corviniana, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vizitatorii sai. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana (fizica sau juridica) fara acordul scris in prealabil primit de la Corviniana. Descarcarea sau copierea prin orice metoda a materialelor de pe site nu transfera catre terti licenta aplicatilor sau drepturile asupra materialelor de pe site, detinute exclusiv de Corviniana.
 
Norme impuse de M.D.R.T.
 
Corviniana respecta normele impuse de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (M.D.R.T.) in ceea ce priveste criteriile obligatorii privind clasificarea structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare de tip pensiune de 4 stele.

Continutul site-ului

Corvinianaisi rezerva dreptul de a modifica, oricand si oricum, orice sectiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarile, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fata de vizitatori. Vizitatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a informatiilor oferite de Corviniana semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarilor operate. In orice situatie in care vizitatorii au obiectii sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia si dreptul de a inceta utilizarea site-ului.


Va multumim pentru intelegere!